Pozorišni i muzički duo Alice in WonderBand sa Fruške gore, pokrenuo je crowdfunding kampanju za međunarodni festival Novi balkanski ritam, jedinstveni događaj u regionu, posvećen telesnoj muzici. Festival će ove godine imati drugo izdanje.

Muzički i pozorišni izvođači i pedagozi, Ana Vrbaški i Marko Dinjaški pozvali su vrsne umetnike da im se pridruže od 25. do 27. avgusta u Sremskim Karlovcima. Predavači i izvođači na festivalu, pored ovih domaćih umetnika, biće Maks Polak (Max Pollak) iz Njujorka, Ana Ljombart (Anna Llombart) iz Barselone i Ben Šic (Ben Schütz) iz Hamburga. Očekuju nas i gosti iznenađenja iz regiona.

Učesnici će imati priliku da pohađaju dvanaest radionica telesne muzike na festivalu Novi balkanski ritam. U okviru kampanje na raspolaganju su različite nagrade, a veliki deo su paketi radionica, sa ili bez smeštaja i hrane, u pretprodaji.

Kampanja traje od 14. marta do 25. aprila.

Partneri festivala su Turistička organizacija opštine Sremski Karlovci, Pokret gorana Vojvodine, ekološki centar Radulovački, ŠOSO Milan Petrović, Novi Sad.

Organizator festivala je udruženje Otvoreni krug Novi Sad. Kampanja se ostvaruje na platformi Dobri Dabar udruženja Loud crowd.

Link:

Više o kampanji >>